APMNIR
Home Musée Projets News Liens Contact
logo APMNIR

O istorie pe doua roti (20 august - 30 septembrie 2009)

08-18-2009

 

 

 

 

Muzeul Na┼úional de Istorie a Romaniei ┼či Asocia┼úia Motocicli┼čtilor din România, în colaborare cu Muzeul Tehnic “Ing. Dimitrie Leonida” ┼či Daytona Twins, organizeaz─â prima expozi┼úie de motociclete de epoc─â ┼či clasice din Bucure┼čti.
Vernisajul expozi┼úiei va avea loc joi, 20 august 2009, ora 15.00 la Muzeul Na┼úional de Istorie a României.

Tematica expozi┼úiei, care prilejuie┼čte inedita întâlnire a motocicletelor în spa┼úiul muzeului, o reprezint─â vehiculele pe dou─â ro┼úi aflate în circula┼úie pe str─âzile din România, pân─â in anii ‘80.

Expozi┼úia prezint─â publicului primele modele de motociclete de serie, civile ┼či de r─âzboi din perioada antebelic─â, interbelic─â ┼či contemporan─â.

Publicul va putea admira m─ârci cunocute produse în fostele ┼ú─ârile socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpa┼úi, dar ┼či motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spa┼úiului socialist. Totodat─â, vizitatorii vor primi informa┼úii interesante din istoria ┼či evolu┼úia motociclismului în România.
Invitatul special la deschiderea expozi┼úiei, domnul Troia Tiberiu, este un fost motociclist de performan┼ú─â, multiplu campion, în perioada 1978-1999.

Expozi┼úia se adreseaz─â atât privirilor curioase ale trec─âtorului, publicului pasionat, cât ┼či cunosc─âtorilor în domeniu ┼či colec┼úionarilor pasiona┼úi.

Home

|

Musée

|

Projets

|

Noutati

|

Liens

|

Map

|

Contact

Copyright (c) 2008 Asociatia Prietenii MNIR. Tous droits réservés Web Design by Lambert Group